Операціоналізація феномену професійного вигорання педагогів - Тесленко, В. М. (Правничий вісник Університету «КРОК», 2018)
У статті представлено можливість операціоналізації феномену професійного вигорання педагога. Проаналізовано показники запобігання професійному вигоранню. Сформульовано алгоритм еко-парадигми оптимальної діяльності педагога в освітньому просторі як запобіжника його професійного вигорання.