Особливості розвитку лідерських якостей учнів професійно-технічного закладу освіти - Козак, О. В. (Правничий вісник Університету «КРОК», 2018)
У статті представлено результати теоретичного дослідження поняття лідерства та психологічних властивостей особистості лідера. Проаналізовано особистість учня системи професійно-технічної освіти та розкрито сутність структури професійно-технічного навчального закладу як середовища для розвитку лідерських якостей учнів.