Державний примус у кримінальному праві - Світлак, І. І.; Скірський, І. В. (Правничий вісник Університету «КРОК», 2018)
У статті представлено дослідження державного примусу в галузі кримінального права. Визначені ознаки покарання та інших заходів кримінально-правового впливу, що мають риси державного примусу та застосування яких передбачено кримінальним законом.