Особливості вини у злочині, передбаченому ст. 291 Кримінального кодексу України - Гіжевський, В. К.; Скірський, І. В. (Правничий вісник Університету «КРОК», 2018)
У статті представлено дослідження вини, яка є обов’язковою ознакою суб’єктивної сторони досліджуваного злочину. Охарактеризовано порушення чинних правил на транспорті, що впливають на нормальне функціонування транспортної системи і спричиняють кримінальноправові наслідки, передбачені диспозицією ст. 291 КК України.