Неприпустимість провокації злочину в діяльності правоохоронних органів - O. Mazur, О. В. Мазур / (Правничий вісник Університету «КРОК», 2018)
У статті автор аналізує процесуальні питання відмежування законної негласної діяльності правоохоронних органів від провокації злочину. Аналізується судова практика визнання недопустимими доказів, одержаних унаслідок провокації злочину. Запропоновано доповнити предмет доказування нормою про перевірку відсутності факту провокації злочину.