Опозиція – невід’ємна частина демократичної держави - L. Balykina-Halanets, Л. І. Баликіна-Галанець / (Правничий вісник Університету «КРОК», 2018)
Дана стаття є теоретико-правовим порівняльним дослідженням інституту парламентської опозиції в Україні та Республіці Білорусь. Аналізується поняття «опозиція» та проблематика правового статусу парламентської опозиції в зазначених країнах.