Проблеми захисту прав дитини в умовах проведення АТО - A. Frantsuz, А. Й. Француз /; I. Balykin, І. І. Баликін / (Правничий вісник Університету «КРОК», 2018)
У статті здійснено комплексний аналіз захисту прав дитини в умовах проведення воєнного конфлікту з урахуванням здобутків європейського права й розробку на цій основі науково-теоретичних рекомендацій для розвитку законодавства щодо захисту прав дітей у реаліях проведення АТО в Україні.