Комплексна модель визначення спроможності служб управління персоналом державних органів - Кудринська, Г. В. (Правничий вісник Університету «КРОК», 2018)
У статті висвітлюється проблематика щодо розробки комплексної моделі визначення спроможності служб управління персоналом державних органів, визначено її складові. Наведено перелік числових показників результатів діяльності служб управління персоналом та порядок їх розрахунку.