Проблеми правового статусу суб’єктiв пiдприємницької дiяльностi в галузi надання послуг з охорони фiзичної особи або майна в Українi - Гіжевський, В. К.; Івахненко, Ю. О. (Правничий вісник Університету «КРОК», 2018)
В статтi визначено поняття охоронної дiяльностi; охарактеризовано повноваження суб’єктiв охоронної дiяльностi; дослiджено проблеми правового статусу суб’єктiв пiдприємницької дiяльностi в галузi надання послуг з охорони фiзичної особи або майна та визначено напрямки їх вирiшення.