Модерні підходи до підготовки кадрів в правничій сфері - Світлак, І. І. (Правничий вісник Університету «КРОК», 2018)
У статті представлений огляд ґенези, етапів розвитку та сучасного стану нормативноправової бази, яка регламентує становлення вітчизняної вищої юридичної освіти. Проаналізовано науково-теоретичні та прогностичні погляди провідних фахівців із зазначеної проблематики, а також сформульовано пропозиції щодо поліпшення якості вищої юридичної освіти.