Слово проти хаосу: вербальні практики в роботі з несвідомим - Oksana Stohnii О. В. Стогній / (Правничий вісник Університету «КРОК», 2018)
У статті акцентується роль вербальності як способу екстеріоризації думок, відчуттів, досвіду в структуруванні несвідомого. Розглядаються історико-культурологічні передумови до сучасного застосування вербальних технік в інструментарії глибинної психології. Методи, що застосовуються автором на практиці, в даному дослідженні класифікуються за принципом впливу на психіку людини як психодіагностичні та психотерапевтичні.