Особливості терапевтичної роботи з посттравматичними проблемами методом казкотерапії - I. Syngaivska І. В. Сингаївська /; K. Darenska К. О. Даренська / (Правничий вісник Університету «КРОК», 2018)
У статті обгрунтовано актуальність казкотерапії як методу діагностичного та корекційного вирішення психологічних проблем у контексті посттравматики. Узагальнено різні стилі казкотерапії з вирішення проблем посттравматичного характеру. Надані авторські психокорекційні казки, які можуть бути використані для вирішення даної проблематики.